Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acanther - Moja galeria 3D

Acanther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Z grafika 3D doczynienia mialem przez bardzo krotki okres, ale cos jednak tworzyc probowalem - wiec efekty przedstawie tutaj :)
Na codzien wiecej doczynienia mam z grafika 2D rastrowa, 3D zasmakowalem z czystej ciekawosci.

Wszystkie prace sa dodane w kolejnosci, w jakiej powstaly! :)

1# Pierwsza praca 3D jaka wykonalem :) (Marzec 2010)

10wk0ok.png

2# SIekierka, low poly, druga i jakze prymitywna praca :3

ypel2c79m_0f736c0.png

3# Miecz :) model do gry, ktory jak wiadomo nigdy nie zostal uzyty :)

f_2m_116a84e.jpg

4# Kolejna praca, granat reczny niemiecki ;) pobawilem sie renderowaniem, oraz pierwsze HDRI :)

f_o9f4um_c36b960.jpg

1m_ea6e6c4.jpg

5# Czajnik :) nie z gotowego shape'a, calosc robiona od podstaw :)

f_fcy3gqwm_ec63fa1.jpg

6# Shisha :) + photoshop

f_y3la_808_u8xa8.jpg

7# Puszki ze sprayem ;)

f_swdo_316_ubrlg.jpg

8# Fotel! :) Moja ostatnia praca, wykonana po dlugiej przerwie, bodajze w 2011 roku

f_hjlv_eba_ubrlg.jpg

Pozdrawiam!

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Od kubka po broń i do fotela, niezłe masz zainteresowania xDD

Prace mi się podobają, a szczególnie ostatnia praca. Wygląda najbardziej realistycznie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Widać, jak duże postępy robiłeś w 3D, ale.. To wszystko jest z 2011 roku? Skoro umieszczasz tu swoje stare prace, to chyba chcesz wznowić tworzenie grafiki, tak? Czy może coś innego gdzieś indziej umieszczasz, w takim razie przepraszam, zaglądam tylko na dział 3D i to dość rzadko.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Widać, jak duże postępy robiłeś w 3D, ale.. To wszystko jest z 2011 roku? Skoro umieszczasz tu swoje stare prace, to chyba chcesz wznowić tworzenie grafiki, tak? Czy może coś innego gdzieś indziej umieszczasz, w takim razie przepraszam, zaglądam tylko na dział 3D i to dość rzadko.

Hej :) Dawno mnie tu nie bylo, i zauwazylem ze istnieje tu caly dzial poswiecony galeriom prac 3D - i jako ze kiedys tez cos tworzylem, postanowilem wstawic swoje prace ;)

Moze wroce do tworzenia, ale brak mi motywacji w postaci celu - modele dla konkretnego projektu itp, i swoj czas poswiecam na webdesign i grafike 2D :)

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...